miercuri, 28 ianuarie 2009

My fucking jacket


Nu stiu citi dintre voi se uita pe xkcd. Asa ca o sa fac efortul sa pun poza de la care a pornit faza.

Intro dupa masa dupa ce ma trezisem din somnul de frumusete (adica avea ochii lipiti si cautam intrerupatorul), ma pregateam eu sa plec in oras. Eu detin 2 hoodiuri, aceeasi culoare cu universitatea. Pe unul scrie "School of Informatics", iar pe celalat scrie "Masson House 2008 - 2009". Ma imbracam eu cu ochii lipiti (adica nu ma uitam cu ce) si realizez ca il pusesem pe mine pe al 2-lea. Si stateam eu asa si ma gindeam...

Orice student de la uni de la noi stie ca stai in "case" doar in anul 1, deci anul insciptionat dedesupt este anul in care esti fresher. Ies eu cu hoodiul cu pricina seara in oras. Ce se gindeste lumea: mama, fresherita, gata hai sa sarim pe ea. Daca ma hotarasc sa-mi iau celalat hoodie, cel pe care scrie numele facultatii, probabil ca atunci cind o sa vada lumea School of Info, o sa dea bir cu fugitii (cum sa sar pe cineva de la School of Informatics?). Deci , momentan my fucking jacket ar trebui sa fie aia de fresher.

Daaaaar, peste ani, cond voi iesi cu hoodiul cu casa, probabil nu voi mai prezenta nici un interes, scriind clar pe mine in ce an am fost first year. Pe cind celalalat va striga disperat "I'm in neeeed, I'm in neeeed, I'm from School of Informatics". Teoretic as avea fucking jacket pentru toata facultatea.

(da, probabil va intrebati daca imi fileaza o lampa. initial faza mi s-a parut funny, i-am povestit-o Elenei, care a ris. sper sa va prinda si pe voi.) Ea mi-a oferit o solutie permanenta:

Am un hoodie cu Brown Uniersity , din care s-ar putea deduce: sunt americanca, am picioarele desfacute anytime, anyplace.

Si daca tot mi-am insirat jumatate de dulap, trebuie sa mentionez ca am si un hoodie cu Iron Maiden, care probabil sugereaza: am un prieten metalist, care are oo de otel si care probabil iti va scoate borsul pe nas daca te atingi de mine. Si mi-l va scoate si mie probabil daca ma duc la agatat.

(am postat prost, nu voiam sa postez aici dar sunt foarte, foarte adormita)

 

Niciun comentariu:

 
Counter