marți, 21 aprilie 2009

2 luni fara 8 zile

..pana vei calca din nou pe meleagurile romanesti. Bun, acu ca m-ai elogiat nespus (a se vedea in posturile anterioare) o sa iti primtesti numeroase statui virtuale.

Bai, m-am distrat super fain cat ai fost pe aici cu tine si prietenele tale. Deci, cand vii inapoi neaparat tre sa faci un party mareeee cu toata lumea :).

Ah si m-ai lasat masca ieri ca faceai glume cu mine si cu tipul ala bunoc pe care il cunoscusem cu 5 minute inainte :|. Esti dusa, ce o fi zis baiatu ala ca sunt culmea disperarii?:))..na oricum nu stiu de unde ai tu atatia amici draguti si de treaba. Irezistibil-o:P.

Bai si acu ca te-am elogiat destul te anunt ca gagicatu nu e pe net si eu incep sa-l suspectez ca a luat drumul Europei spre tine sau i-a murit netu de tot ceea ce e chiar dureros.

In alta ordine de idei cica chiar plec la mare de 1 mai si stau 3 nopti, deja ma gandesc cu groaza cum o sa fac la intors, cred ca ma intorc cu ficatul in borcan. O sa fie crunt. Sper sa ma vad cu Mona pe acolo. O sa te sms daca vrei, da mai e pana atunci.

Abia astept sa te reintorci in lumea virtuala>:D<

Anca

Niciun comentariu:

 
Counter